o nama

Dom > o nama

Xian Yi Teng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd. je profesionalni proizvođač aditiva goriva, rafinerije aditive i agenti za tretman otpadnih voda.


Naša kompanija pronalazi u Xiand #39; an, predivan grad, drevni grad, za kulturni centar od severozapadno od Kine. Imamo 30 specijalista i više od 50 tehničara, i uložila 60 miliona juana i uspostavljena fabriku koja pokriva oko 6700 sq.m sa 1000 sq.m radionicu. Naša fabrika je opremljena sa 10 skupova glavne hemijske opremu kao što je gasna hromatografija analize mašina, mašina za spektralnu analizu.


Sistem menadžmenta kvalitetom sveobuhvatan je uspostavljena da osigura standardni proizvodni proces, tok i inspekcija stroga kvaliteta.


Naša kompanija proizvodi aditiva za gorivo, kao što su visoka efikasnost benzin antioksidant Agent, MMT, bezmetalna goriva oktana Improver, koristi, tetraetil olovo (T.E.L), stabilizator dizel, dizel Cetane Improver, hladna teče Improver dizel i dizel Lubricity Improver. Rafinerija Agent procesa kao što su Inhibitor korozije za jedinicu atmosferskog pritiska, Inhibitor korozije za hidrogenizacija jedinica, Petroleum Demulsifier, FCC Metal Passivator, FCC mulj ulje skale Inhibitor, uklanjanje Thiol aktiviranje Agent i Defoamer. Rafinerija vode tretman Agent, Agent tretman otpadnih voda, koroziju i skala Inhibitor za hlađenje vode uredjaj, sterilizacija Agent, visoka efikasnost mulja guljenje agenta.


Među iznad aditiva, MMT mogu jačanje benzin RON efikasno u niski troškovi i smanjenje emisija vozilo. Testirani i sertifikovani od strane Kine nacionalne kvaliteta nadzora i inspekcije centar, MMT koristi rafinerije nafte i inostranstva.

Smo je postigao 9001: 2008 za certifikaciju sistema kvaliteta, sertifikacija bio odlikovan od strane centra za certifikaciju kvaliteta Kine. Pored ovoga, dobili smo EPA certifikat za svoje brend andquot; Gorivo Antiknock aditiv YT-04andquot; i andquot; hladna teče Improver dizel godina do DATUMA-12andquot;.


Nismo imali izvesti Evrope, Azije i Afrike za nekoliko godina, u ovom trenutku, našem međunarodnom tržištu nastavlja da se proširi.


Zbog toga možemo ponuditi naš kupac aditiva visokog kvaliteta, razumna cena i najbolju uslugu. Naša filozofija da je sa solidna osnova tehnoloških inovacija, konačni cilj okruženje prijateljski proizvoda, uрemo u znanstveno upravljani, standardno operisao moderne enterprise. Cenite kvalitet, pouzdanost i usluga kao nam stepenica, razvijati poslovanje sa kupcima i kreirate svetlu budućnost.

Verujemo da je naša kompanija bi dugoročni razvoj.


Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd