YT-05 koristi, Mahalo, najbolji plin goriva oktana Booster-a

YT-05 koristi, Mahalo, najbolji plin goriva oktana Booster-a

Ⅰ koristi YT-05. Uvod: koristi se za iridijumu imanje sa formule Fe (C5H5) 2. U prototip je kompleks koji se sastoji od dva cyclopentadienyl prstena vezana na suprotnim stranama centralnog metalatom. Takva iridijumu jedinjenja su takođe poznate kao sendvič jedinjenja. Na...

Ćaskanje sada
Product details

YT-05Ferrocene

Ⅰ. Uvod:

Koristi se za iridijumu imanje sa formule Fe (C5H5) 2. U prototip je kompleks koji se sastoji od dva cyclopentadienyl prstena vezana na suprotnim stranama centralnog metalatom. Takva iridijumu jedinjenja su takođe poznate kao sendvič jedinjenja. Rast na iridijumu hemija često pripisuje exitement koji proizilaze iz otkrića koristi i svoje mnoge podudarnosti.

Ime trgovine: koristi CAS br.: 102-54-5

Hemijska Formula: Fe (C5H5) 2. Molekularna težina: 186.04

II. Fizičkog indeksa:

Stavke

Indeksi

Fizičko stanje

Prah ili kristala

Izgled

Orange

Miris

Kamfor

Pritisak pare

0.05mbar@40

Tačku ključanja

249℃ @760. 00 mm Hg

Tačke topljenja

172.0-174.0℃ min

Raspadanje

465℃

Nesposobnost da se rastvori u vodi

nerastvorljiv

III. Antiknock princip:

Koristi i propratnih pojava suantiknock agentikoristi u gorivo forpetrol motori; Oni su sigurnije thantetraethyllead, prethodno koristili. To je za benzin aditiv rešenje koje sadrži koristi koje možete da dodate tounleaded petrolto omogućiti da bude koristio invintage carswhich dizajnirani su za pokretanje na olovni benzin. Theironcontaining depoziti formirana od koristi sastaviti aconductivecoating na thespark plugsurfaces.

Ⅳ.Handling i prostor za skladištenje:

Rukovanje: Operi temeljito nakon rukovanja. Koristite uz adekvatnu ventilaciju.

Za skladištenje: Stalno kontejnera cvrsto zatvorene. Uskladištite u strava, suva, dobro luftiranoj od vlage. Osetljiv na lagan. Obradite u pokornu svetlo. Skladištite na hladnom mestu od žestoke oblastima, iskre i plamen. Skladištiti u dobro luftiranoj.

YiTeng Petrohemijskog je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača koristi EPA YT-05, Mahalo, najbolji plin goriva oktana Buster u Kini, nudi vam najbolju uslugu u niskoj ceni. Imam uspješno sarađivao sa mnogim kompanijama, smo sada vas srdačno dočekati da kupim i veleprodaja kvalitet goriva aditivi iz naših fabrika, koja može donijeti mnoge prednosti.

Hot Tags: Koristi YT-05, Mahalo, najbolji plin goriva oktana Booster-a, Kina dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kompanije, EPA, jeftino cena, najbolje, kupovina, prednosti
Srodni proizvodi
Istraga

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd