YTG-AO visoku efikasnost benzin antioksidant Agent, najbolji Mahalo

YTG-AO visoku efikasnost benzin antioksidant Agent, najbolji Mahalo

Ⅰ. Uvod: proizvod je novi tip tečni antioksidant agenta, koji je uglavnom sastavljen od više od pet vrsta alkyl fenol, amide vrste antioksidanata kao glavno telo i efikasan dispersant, cosolvent, sinergetskih agenta, dodajući proporcija passivation agent, na određeni...

Ćaskanje sada
Product details

YTG-AO visoka efikasnost benzin antioksidant Agent

Ⅰ. Uvod:

Proizvod je novi tip tečni antioksidant agenta, uglavnom se sastoji od više od pet vrsta alkyl fenol, amide vrste antioksidanata kao glavno telo i efikasan dispersant, cosolvent, sinergetskih agenta, dodajući proporcija passivation agent, u na određenim temperatura i pritisak proces uslovima kao što su complexation, složeni reakcija po novi tip visoko efikasan tečni antioksidant agenta.

Antioksidant agent ima dobar ulje nesposobnost da se rastvori, stabilno poslovanje, itd. Dodatak iznos od 20 ~ 60ppm. Glavna prednost je: mogu da poboljšaju stabilnost za skladištenje benzina, da biste poboljšali indukcioni period od benzina, dugo stabilnosti za skladištenje goriva je i dalje može da zadovolji potrebe za upotrebu. Kroz rezervoara sa aditiv benzin motorom učinka test koji je pokazao je aditiv za benzin snaga motora, potrošnju goriva, izduvni temperaturu i dim izduvni performanse bez nepovoljnih efekata.

Da bi poboljšala oksidacije otpora benzina, generalno koristi antioksidant inhibirati oksidacije nestabilan komponenti u naftnih proizvoda, poboljšati stabilnost oksidacije ulja. Trenutni najčešće korišćenih antioksidant je solidna, aplikacije od neugodnosti. Novi benzin antioksidanata je likvidna, mogu da se ubacim u metu direktno na antioksidativnu benzin u rezervoaru.

Ⅱ., karakteristike:

U stvari, benzin oksidacije da formira koloida je neke nepostojane komponente u kiseonika, uzrok, a pod catalysis od metala, a rezultat lanac reakcija slobodnih radikala. Antioksidant agenta je da eliminišu slobodnih radikala, prestanak rasta lanac lanac reakcija slobodnih radikala, naime uklanjanje reaktivna kiseonika ili kiseonika supstance, koje su imale efekat pigmentima oksidacije ili ћvaku formaciju, to takođe možete da obuzdaju jer gorivo veoma osetljive na da formira peroksid uzrokovana polymerization reakcija, kako bi se osiguralo da proizvod ima dobar oksidacije otpor i Samolepljive performanse. Antioksidant agent može passivation metalne catalysis oksidacije za benzin. Karakteristike: agent može efikasno kontrolu proizvodnje pektin padavina u benzin, poboljšati stabilnost za skladištenje benzina, znatno poboljšati indukcioni period, inhibirati boju produbila; To možete značajno poboljšati stabilnost oksidacije benzin, prirodni uslovi mogu biti dugotrajno skladištenje; To bi mogli da sputaju korozije ulje za skladištenje i transport opreme; Za različite izvore katalitičke pucanja benzin i benzin mešajući sve dobro osećanja; Ne utiče na benzin druge indexs.

Kako. tehničke indeksa:

Stavke

Indeksi

Izgled

Pastel žuta da Tamno braon jasno tečnost

Gustina (20℃) g/cm3.

0.75~0.95

Flash point (Otvaranje ℃)

≥60

Ledena point(℃)

≤-15

kinematic viskoznost (40℃) mm2/s

≤10

Voda % poena

≤0.15

Mehanička nečistoća %

≤0.1

Ⅳ. korištenje:

Agent za ulje rastvorljiva tecnost, može se direktno dodati na lož ulje ili koristite catalysis, atmosferski gas ili razreрen ulje dodati vode merenja, solventan ulje naftovoda neupadljivo ili direktnim aditiv u lonac, morate da koristite prisilne cirkulacije pumpe da osigura ulje da idu zajedno. Najbolje je da koristite merenja pumpu i kroz statični mikser mešanje u miksovanja rezervoar. Najbolje je ne još bilo izloženo vazduh pre ulaska nakon naftne kompanije za preradu efekat je najbolje. Kad kiseonik u vis je bio u benzin, počele su nestabilne komponente za dodavanje aditiva nakon oksidacije, može biti nevažeća ili je potrebno da biste povećali količinu.

Proizvod se preporučuje za dodavanje količina za 20 ~ 60 PPM (w/w). Može biti prema prirodi benzin, preporučuje se da pre formalno upotrebu, prvi neupadljivo uzorke za određivanje najboljeg proporciju aditiv, da bi postigli najbolji efikasnost.

Ⅴ.Package transport i skladištenje:

1. 200L pocinkovani čelični bubanj zaptivanje pakovanja, Neto težina 180 kg.

2. transportnih vozila izbjegavati izlaganje suncu.

3. za skladištenje temperatura: 15 ℃ da 40 ℃, magacin zahteve pa Hiperventilirao, izbegavajte direktnog sunca Edisoinovo.

Ⅵ. sigurnost pažnju:

1. ovaj proizvod tokom transporta i skladištenja u skladu s odredbama zapaljive hemikalije se obično, koristite proces, cevi, kontejner, mašina namenski pumpu. Ovaj proizvod pripada zapaljivo i eksplozivno opasnih hemikalija, skladištenje, transport i korišćenje, trebalo bi da kontakt sa vatre ili drugih izvora toplote bilo, direktno na suncu.

2. koristite ovog proizvoda, morate biti Stavite rukavice i naočare, ako kožu, oko kontakt sa proizvodom, isprati odmah sa dovoljno sapuna i vode.

YiTeng Petrohemijskog jedan od vodećih proizvođača i dobavljača EPA YTG-AO visoka efikasnost benzin antioksidant agent, najbolji Mahalo u Kini, je da ti nudi najbolju uslugu na niskoj ceni. Imam uspješno sarađivao sa mnogim kompanijama, smo sada vas srdačno dočekati da kupim i veleprodaja kvalitet goriva aditivi iz naših fabrika, koja može donijeti mnoge prednosti.

Hot Tags: YTG-AO visoka efikasnost benzin antioksidant agent, najbolji Mahalo, Kina dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kompanije, EPA, jeftino cena, najbolje, kupovina, prednosti
Srodni proizvodi
Istraga

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd