Improver hladno protok godina do DATUMA-12 dizel, dizel sipati Point depresiv, PPD i CFPP, toplota, gorivo aditiva za hladno vreme

Improver hladno protok godina do DATUMA-12 dizel, dizel sipati Point depresiv, PPD i CFPP, toplota, gorivo aditiva za hladno vreme

Godina do DATUMA-12 dizel Improver hladno protok Ⅰ. Uvod: U seriji dizel hladno protok improver godina do DATUMA-12 proizvedene od strane naše kompanije, posebno za domaće i strane rafinerije, dizel gorivo može da se umanji u različitoj od tačke smrzavanja i hladno filtriranje priključivanju tačku, da biste poboljšali niske temperature...

Ćaskanje sada
Product details

Godina do DATUMA-12 dizel hladno protok Improver

Ⅰ. Uvod:

U seriji dizel hladno protok improver godina do DATUMA-12 je proizveden naša firma, posebno za domaće i strane rafinerije, dizel gorivo može da se umanji u različitoj od tačke smrzavanja i hladno filtriranje priključivanju tačku, da biste poboljšali pokretljivost niska temperatura dizel.

Ⅱ.Physical indeks:

Artikla

GODINA DO DATUMA-12A

GODINA DO DATUMA-12B

GODINA DO DATUMA - 12C

GODINA DO DATUMA-12D

Izgled

Jasno ili narandžastim viskoznost tečnost

Jasno ili narandžastim viskoznost tečnost

Jasno ili narandžastim viskoznost tečnost

Jasno ili narandžastim viskoznost tečnost

Gustina (20℃) kg / m3

850~970

850~970

850~970

850~970

Sipaj ≤ tačka (℃)

12

20

30

35

Kinematic viskoznost

(50℃) mm2/s

10~200

10~200

10~300

10~300

Ⅲ.Usage:

Uglavnom kao proizvodna 0 ","-10,-20 #, #-35 dizel goriva aditiva, upotreba ovog proizvoda može ne samo smanjiti dizel rasipanje point i hladno filter priključivanju tačku, da biste poboljšali niskoj temperaturi fluidnost dizel goriva za poboljšanje dizel oznaku, takođe možete povećati prinos od svetlosti dizel gorivo, rafinerija da poboljša ekonomsku efikasnost, očuvanje energije, poboljšanje energetske preopterećenosti.

Ⅳ., koristite:

1. normalno, doza je manja od 0.1%,most rafinerije dodajući 0,01 – 0.06% 。

2. efekat zavisi ne samo na svoj učinak, nego i sa upotrebom ulja i preradu nafte procesi su usko povezani. Da dobijem bolji efekat, to morate testirati pre upotrebe, sluzbenu upotrebu nakon potvrde šemu.

3. na improver nije bilo moguće rasipanje u dizel direktno, inače će uticati na rezultat. To trebalo nazvati majku alkohol i uverite se da depressant da se rastopi dizel goriva da se postigne željeni efekat za upotrebu.

Konfiguraciju majka alkohol: koristite avionsko gorivo ili dizel goriva u razblaћivanje trostruki atmosferskog pritiska, rasipanje tačke depressant i diluents odnos od 1:15. Operativna temperatura nije niža od 50℃, dodajući i majka alkohol u dizel goriva sa dobrim mešani.

Ⅴ.Packing i prostor za skladištenje:

1. spakovan za čelik bubanj, Neto težina je 170KG bubanj.

2. izbegavajte svetlo kada transport i skladištenje, stalno čiste, izbegavajte vode i nečistoća.

YiTeng Petrohemijskog je vodećih proizvođača i dobavljača godina do DATUMA EPA-12 dizel hladno protok improver, dizel rasipanje point depressant, PPD i CFPP, toplotu aditiva za gorivo za hladno vreme u Kini, nudi vam najbolju uslugu u niskoj ceni. Imam uspješno sarađivao sa mnogim kompanijama, smo sada vas srdačno dočekati da kupim i veleprodaja kvalitet goriva aditivi iz naših fabrika, koja može donijeti mnoge prednosti.

Hot Tags: Improver hladno protok godina do DATUMA-12 dizel, dizel rasipanje point depressant, PPD i CFPP, aditiva goriva toplote za hladno vreme, Kina dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kompanije, EPA, jeftino cena, najbolje, kupovina, prednosti
Srodni proizvodi
Istraga

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd