Knowledge

Dom > Izložba > Sadržaj

Уколико се горивни додаци додају празном резервоару

Често се питам како и када треба додавати додатке за гориво. Са празним или пуним резервоаром горива? Да ли треба сачекајући све до четвртине резервоара? Етц.

Ствар је у томе да није битно колико је горива тренутно у резервоару. Кључ је осигурати да, без обзира на тренутни ниво горива, било пуно празних или три четвртине пуне, када администрирате адитив, одмах се попуните на врх.

То ће осигурати да ниједан од горивних адитива не постане заробљен у врату пунилице. Попуњавање на врху након тога ће осигурати да се цијели адитив испере у резервоар. Штавише, већина адитива захтева да их разблажите пуном резервоаром горива, па ћете одмах попунити, зато је неопходно из овог разлога.

Некима се осећају неугодно због неугодности употребе адитива на бензинској станици. За ово препоручујемо да прво напуните гориво као и 5-литарску канту јерри. Возите кући, ставите додатак, а затим допуните мало горива од кантице. Ако живите веома близу бензинске станице онда не попуните резервоар до врха; оставите мало за адитив и гориво из кантице.

Супротно популарном вјеровању, адитиви се не морају додавати пре пуњења горивом у сврху мешања. То је потребно само код резервоара за складиштење горива. Већина адитива се у сваком случају меша, а покретно возило обезбеђује довољно узбуђења да би се овај процес завршио.

Ако вам је потребан стручни савет или помоћ онда молимо вас да не оклевате да нас контактирате и било да сам или члан мог тима ћу вам помоћи.

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd