Knowledge

Dom > Izložba > Sadržaj

адитиви за гориво УЛСД са светлом фуртуре

Процењује се да ће глобално тржиште горивних додатака регистровати ЦАГР од 6,9% у периоду од 2015. до 2020. године, како би досегле 8,6 милијарди долара 2020. Очекује се да ће глобално тржиште адитива за гориво у 2020. години достићи 2,119.1 килотона. Све већа потражња за ефикасним и лов-емиссион горива из аутомобили и производни сегмент ће повећати потражњу за додатком горива између 2015. и 2020. године.

Тржиште адитива за горива је анализирано у смислу прихода (УСД) и обима (килотона) за све главне регионе, а то су Сјеверна Америка, Азија-Пацифик, Блиски исток, Европа, Африка и Латинска Америка. Тржиште је даље категоризирано на основу великих земаља у одговарајућим регионима. Примјене горивних адитива које су идентификоване и обухваћене у извештају су дизел, бензин, ваздухопловно гориво. Тржиште је такође сегментирано у погледу типова контроле депозита, антиоксиданта, инхибитора корозије, мастила и цетанских побољшача, октанских побољшача и стабилизатора стабилности.

Различити секундарни извори, као што су енциклопедија, директоријуми, технички приручници, годишњи извјештаји компанија, публикације индустријских удружења, чланци нафтних и гасних часописа, свјетске економске перспективе, трговачке веб странице и базе података, упућени су на идентификацију и прикупљање информација корисних за ову опсежну комерцијалну студију тржиште адитива за гориво. Примарни извори - стручњаци из сродних индустрија и добављачи - сарађивали су с циљем добијања и верификације критичних информација, као и процјене будућих перспектива и тржишних процјена.

Процјењује се да су адитиви горива високи раст због строжих прописа о заштити животне средине у различитим регионима попут Сјеверне Америке и Европе. Постоје строги стандарди емисије горива који се морају пратити, а додаци гориву се додају гориву како би се то постигло. Тржиште адитива за гориво је сведок пораста због повећане потражње за Ултра Лов Сулпхур Диесел (УЛСД) широм планете. УЛСД захтева додатну дозу адитива за гориво. Свјетски пораст броја возила резултирао је захтјевом за ефикасним горивима који испуњавају владине прописе о емисији горива који се процјењује како би се водио тржиште адитива за гориво

Различите публике и заинтересоване стране за овај извјештај су произвођачи адитива горива, дилери и добављачи који ће добити детаљне информације о тренутним и пројектованим тржишним трендовима. Такође, различите компаније за нафту и гас могу анализирати и стратегисати на основу тржишних бројева и конкурентског предаха у овом извештају.

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd