Dom > Novosti > Sadržaj

Кси'ан Иитенг Петроцхемицал нуди ИТД-03 дизел стабилизатор

ИТД-03 Диесел стабилизатор, гас и бензин Најбољи адитиви за гориво

ИТД-03 Дизел стабилизатор

Ⅰ. Увод:

Хетероциклична једињења и алкени у ФЦЦ дизел гориву, између лаке и ваздушне средине, склони реакцији оксидације, боја ће постати тамнија. Дизел стабилизатор ИТД-03 може одложити или контролисати каталитичку оксидацију дизела и одложити каталитички дизел постати тамнији у боји, како би се побољшала стабилност дизел горива, док се остале особине дизел горива без било каквих нежељених ефеката могу постићи од дизел Међународни стандард. Наша компанија је сарађивала са Кинеским универзитетом нафтом и другим истраживачким институцијама кроз велике експерименталне тестове, успјела је да развије ИТД серију каталитичког дизелског уља хемијским стабилизаторима. ИТД-03 треба да буде као каталитичко дизелско уље, стабилност коксних дизелских адитива, процес је једноставан, додати мале, ниске трошкове и отпадне емисије, без додатних уређаја за обраду.

ИИ. Технички индекс:

Ставке

Индекс

Изглед

Светло жута течност са посебним мирисом

Опсег дестилације (℃)

110 ~ 340

Густина ㎏ / м3 (20 ℃)

855 ~ 955

Садржај (≥%)

93

Смрзнута тачка (℃)

≤-15

ИИИ. Употреба:

1. Адитиви се могу додати уље након мешања са циркулацијом уља мешаним у трајању од пола сата или више (препоручује се коришћење мешања статичких мешалица, ефекат ће бити бољи).

2. Мање додавање дозе, дуг период задржавања. Додати 0.1-0.3% у готовом дизел (користећи статичке мешаче), одлажу уље затамњено за 22-30 дана.

ИВ. Паковање и складиштење:

1. Користећи 200Л жељезне или пластичне бубњеве, нето тежина је 180кг.

2. Овај производ је запаљив, мора се складиштити на хладном, проветреном месту, избегавати директну сунчеву светлост, даље од пожара и извора топлоте и оксиданта.

3. Апсорпција воде утиче на резултате, тако да је вода забрањена у складиштењу и коришћењу.

ИиТенг Петроцхемицал је један од водећих произвођача и добављача ЕПА ИТД-03 дизел стабилизатора, гаса и бензина најбоље адитиви за гориво у Кини, нуди вам најбољу услугу по јефтини цијени. Пошто смо успјешно сарађивали са многим компанијама, топло вас поздрављамо да купујемо и велепродају квалитетних адитива за гориво из наше фабрике, што вам може донијети многе предности.


Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd