YTC-04 Inhibitor korozije za hidrogenizacija jedinicu, Hydrogenated benzin (dizel) Inhibitor korozije za rafineriju,

YTC-04 Inhibitor korozije za hidrogenizacija jedinicu, Hydrogenated benzin (dizel) Inhibitor korozije za rafineriju,

YTC-04 Inhibitor korozije za hidrogenizacija jedinica Ⅰ. Uvod: ovaj proizvod se sastoji od amides Hidrofilne organsku materiju i bazi vode organske Amina, postoje polarne grupe i -polarne grupe u dva molekularne strukture, polarni proups je adsorbed na površini metala,...

Ćaskanje sada
Product details

Inhibitor korozije YTC-04 za hidrogenizacija jedinicu

Ⅰ. Uvod:

Ovaj proizvod se sastoji od amides Hidrofilne organsku materiju i bazi vode organski amino postoje polarne grupe i -polarne grupe u dva molekularne strukture, polarni proups je adsorbed na površini metala i -polarne grupe su raspoređeni od metalnih površina rešenju, s jedne strane, kao što je inhibitor menja stanje punjenje metalne površine , a povećava energiju aktivacije korozije reakcije, korozijom postaje teško, s druge strane, većina je arradnge-polarne grupe na metal izroniti da razvije hydrophobic membranu, koja unistava kretanja na inhibiciju korozije. Proizvod se koristi za proces benzin (dizel) hidrogenizacija kompanije za preradu i teške nafte hydrocracking i može efikasno sprečavanje korozije H2, H2S, RSH, HCN srednji na opremu, i ima funkcije filma u formiranju, meutralization, slane kore i blato otpora. Prema statičkih i dinamičkih eksperimenti u laboratoriji, i to više puta koristi se u multi-rafinerija biljke, koja dokazuje da je to dobar korozije inhibiciju na hydrogenations sistem.

Ⅱ. fizički indeksa:

Stavke

Indexs

Test metoda

Izgled

Orange da crveno-braon tečnost

Vizuelnu inspekciju

pH (stock rešenja)

≥10

GB/T6920

Gustina (20℃) g/cm3.

0.80~1.15

GB/T4472

Najhladniju tačku (℃, u stanju da na okolnosti)

≤-20

GB/GD510 POP

Nesposobnost da se rastvori

Rastvorljiv u voda

GB/T6324.1

Ⅲ.Application:

Proizvod se koristi za korozijom opreme za vazduh hlađenje delove i secira toranj vrhunski sistem u procesu benzin (dizel) hidrogenizacija kompanije za preradu u Rafineriji nafte i teške nafte hydrocracking.

Ⅳ.Main funkcija:

1. ovaj proizvod oba je formiranje filma i neutraliљuжeg performanse. A odlikuju u brzom brzinom formiranje filma, kompaktan i potvrđeni filmski kvalitet i paralelni svemir pretraћuje otpor deklarisanu vrednost Jon relativno stabilne neutralisan Gvozdeni tokom procesa.

2. ovaj proizvod ima jak demulsibility, Naime, nema emulzije nakon dodavanja 100ppm, i ima karakteristike osiguravanju brzom brzinom odvajanje nafte-vode, bez ulja u vodu i slično.

3. proizvod se koristi za sirovu naftu sa različitim sumpora sadržaj, a to se može ostvariti da effluent ironion je manje od 3ppm putem korigovanje dodatkom na inhibitor.

4. nisko najhladniju tačku i prema temperatura u to vreme, prilagoditi različitim freexing poena za proizvodnju robe mogucnosti da dobra fluidnost u hladne sezone, i lako se koristi.

Ⅴ.Usage i predloženu dozu:

1. inhibitor je razreрen u 5 ~ 10% rastvoru sa ublažila vodu, a onda je ubrizgana u vrhu tornja secira ili prednje strane vazduh hladniji.

2. preporuke dodate doza: 20 ~ 30PPM.

Ⅵ. paket i za skladištenje:

1. Plastične cevi pakovanje sa 200kg neto težinu.

2. uskladištiti od hladnog, suvog, dobro provetreno mesto, važi za jednu godinu.

Ⅶ. sigurnost pažnju:

Izbegavaj kontakt oči, kožu i odjećom ili oprati sa puno vode.

YiTeng Petrohemijskog je jedan od vodećih inhibitorom korozije ytc-04 za hidrogenizacija jedinicu, hydrogenated benzin (dizel) inhibitorom korozije za rafineriju, proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najbolju uslugu u niskoj ceni. Imam uspješno sarađivao sa mnogim kompanijama, smo sada vas srdačno dočekati da kupim i veleprodaja kvalitetne proizvode iz naših fabrika, koja može donijeti mnoge prednosti.

Hot Tags: Inhibitor korozije YTC-04 za hidrogenizacija jedinicu, hydrogenated benzin (dizel) inhibitorom korozije za rafineriju,, Kina dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kompanije, EPA, jeftino cena, najbolje, kupovina, prednosti
Srodni proizvodi
Istraga

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd