Visoka efikasnost YTN-01 bedni striptiz Agent, Pag striptiz Agent, odstranjivaи Adhestive blata, odstranjivaи sluz

Visoka efikasnost YTN-01 bedni striptiz Agent, Pag striptiz Agent, odstranjivaи Adhestive blata, odstranjivaи sluz

YTN-01 visoku efikasnost mulja guljenje agenta Ⅰ. karakteristike i aplikacije: YTN - 01 visoka efikasnost mulja striptiz agent se sastoji od efikasan cationic Surfaktantne pojaиava, jak prodorniji agenta i dispersant, široki spektar, efikasan sterilizacija alga sposobnosti i jak...

Ćaskanje sada
Product details

Visoko EfficiencySludgeStripping Agent YTN-01

Karakteristike Ⅰ. andApplication:

YTN - 01 visoka efikasnost mulja guljenje agente čine efikasnu cationic Surfaktantne pojaиava, jak Georadar agenta i dispersant, široki spektar, efikasan sterilizacija alga sposobnost jak mulja i guljenje funkciju i funkciju čišćenja; Ima dobar dispersibility i Propustljivost, Georadar jake sile, niska Toksičnost, brzu akciju, bakterija i algi od mulja, sebuma i bakterija i algi piling od mulja ima dobar raspadanje. U isto vreme takođe ima na mlaki i čišćenje na površini metala, skala, korozijom i poboljšanje opreme toplote kurs valute; Za metal, gume, plastike i drugih nerđajući, rastvorljiva u vodi ne utiče na tvrdoća vode. Tako široko koristi se u industriji kruћni vode sistema za ilovaиi guljenje i čišćenje; Cirkulaciju vode sistem u algi, fungicidno, deterdženta i papir konzervans, itd.

Ⅱ. fizički indeksa:

Artikla

Indeks

Izgled

Bezbojna, prozirna tečnost

PH (1%)

6.0~8.0

Gustina (25℃) g/cm3.

0.97±0.02

Aktivna komponenta sadržaja %

18

Ⅲ.Usage:

1. izračunati zadržano vodu prije dodavanja dozira količinu YTN-01, generale je 100-200 ppm, alge je velika za brzo ubiti i guljenje efekat, možete biti na odgovarajući način povećati dozu.

2. dodavanja na YTN – 01, cirkulaciju vode zemlju zbog guljenje, treba da bude očišćena od krhotina, da ne bi se pojaviti sekundarni prefinjenog.

3. na koji se koristi za fungicidno, generale dozira količina algi YTN – 01 je 50-100 mg/L.

4. ne idu zajedno YTN – 01 sa anionic surfactants, kao što je PAA i HPMA, mogu se koristiti zajedno sa hlorom fenol reagens.

Ⅳ.Package i prostor za skladištenje:

1. Plastične cevi ambalaže, 25 kg/barel.

2. sobne temperature skladištenja, skladištenje period je deset meseci.


YiTeng Petrohemijskog je jedan od vodećih ytn-01 visoka efikasnost mulja guljenje agenta, Pag striptiz agenta, adhestive blato odstranjivaи, sluzi za proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najbolju uslugu u niskoj ceni. Imam uspješno sarađivao sa mnogim kompanijama, smo sada vas srdačno dočekati da kupim i veleprodaja kvalitetne proizvode iz naših fabrika, koja može donijeti mnoge prednosti.

Hot Tags: visoka efikasnost YTN-01 mulja guljenje agenta, Pag striptiz agenta, odstranjivaи adhestive blato i sluz odstranjivaи, Kina dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kompanije, EPA, jeftino cena, najbolje, kupovina, prednosti
Srodni proizvodi
Istraga

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd