YTS-01 sterilizacija Agent, Germicidal Agent, Germicidal sredstvo za dezinfekciju

YTS-01 sterilizacija Agent, Germicidal Agent, Germicidal sredstvo za dezinfekciju

YTS-01 sterilizacija agenta Ⅰ. karakteristike i aplikacije: YTS-01 je jedinstven od kompozitnih quaternary amonijum fungicidno soli algi, vrlo efikasan, širokog spektra, niska Toksičnost i efikasnost brzo i dugotrajnost, koristite jaka penetracije, zgodno, široko primenljivo temperature i pH, itd...

Ćaskanje sada
Product details

YTS-01 sterilizacija Agent

Karakteristike Ⅰ. andApplication:

YTS-01 je jedinstven od kompozitnih quaternary amonijum fungicidno soli algi, vrlo efikasan, širokog spektra, niska Toksičnost i efikasnost brzo i dugotrajnost, koristite jaka penetracije, zgodno, široko primenljivo temperature i pH, itd.

YTS-01 pogodan je za elektranu, hemijskoj, gnojivo, kompanije za preradu nafte, Metalurgija i druge industrijske cirkulaciju rashladne vode za sterilizacijom alga i lepljivo blato guljenje agent koristi. Takođe ima određene korozije efekat, efekat je bolji nego kod 1227.

Ⅱ. fizički indeksa:

Artikla

Indeks

Izgled

Svetlo plava prozirna tečnost

Aktivna komponenta sadržaja %

≥30.0

Amino soli sadržaja %

≤2.0

PH(concentrate)

6.0~8.0

Ⅲ.Usage:

Koristite impingement doziranje, doziranje količina generalno je 120 ~ 150 mg/L, što je potpuno ubiti efekat za bakterije algi. Alga je veliki za ubrzano striptiz efekat, možete povećati dozu, i na odgovarajući način i brzo uklanjanje plivaci, Mehurić mnogo uticaj proizvodnje, možete dodati defoaming agenta.

Ⅳ.Package i prostor za skladištenje:

YTS - 01 pakovano u plastični bubanj, 25 kg po barelu ili prema customersand #39; uslov. Za skladištenje period za deset meseci.

Ⅴ. sigurnost i zaštita:

YTS-01 neznatno badem ukusa, bez stimulacije odrati, obrati paznju na rade zaštita prilikom rada, trebalo bi da izbegavate kontakt sa kože, oči itd, nakon što je kontakt sa puno vode isprati., obrati paznju na rade zaštita prilikom rada, trebalo bi da izbegavate kontakt sa kože, oči itd, nakon kontakta sa puno vode isprati.

YiTeng Petrohemijskog je jedan od vodećih yts-01 sterilizacija agente, germicidal agenta, germicidal sredstvo za dezinfekciju proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najbolju uslugu u niskoj ceni. Imam uspješno sarađivao sa mnogim kompanijama, smo sada vas srdačno dočekati da kupim i veleprodaja kvalitetne proizvode iz naših fabrika, koja može donijeti mnoge prednosti.

Hot Tags: YTS-01 sterilizacija agente, germicidal agenta, germicidal za dezinfekciju, Kina dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, kompanije, EPA, jeftino cena, najbolje, kupovina, prednosti
Srodni proizvodi
Istraga

Naše usluge

Najiskrenije servisa i tehničke podrške, dobrodošli da nas kontaktirate, da bismo bili najbolji partner

Istraga

Kontaktirajte nas

Adresa: Soba 31907, drugi deo bogatstva Plaza Gao Hsin 3 puta, High-Tech industrijski razvoj Zone, Xian, Shaanxi, Kina

Telefon: +86-29-68997869

Faks: +86-29-65676962

E-pošta: yiteng@yiteng-chemical.com

CopyRight© Xian YiTeng Petrohemijskog tehnologija razvoja Co., Ltd